Zevende editie

12 - 14 november 2021

Wat gaan we doen:

Het weekend begint vrijdagmiddag met een inloop tussen vier en zes uur. Dan nuttigen we een gezamenlijke maaltijd, waarna rond acht uur de eerste zangrepetitie is. Na afloop kun je uiteraard verder kennismaken met iedereen.

Zaterdagmorgen volgt een tweede repetitie. De middag is vrij in te vullen, want Ameland is overspoeld met kunst. November is namelijk Kunstmaand op Ameland.

Kunstmaand 

Tijdens het weekend is er tijd om te genieten van de activiteiten van de Kunstmaand op Ameland, die verspreid over het hele eiland gehouden worden. Meer informatie op hun website www.kunstmaandameland.com 

Of je maakt een wandeling over het strand en geniet van een lekkere chocolademelk met slagroom op een van de vele verwarmde terrassen! 

Zaterdagavond hebben we nog een repetitie en we sluiten zondagmorgen ook af met een laatste afrondende bijeenkomst. Daarna is er 's middags een korte uitvoering van wat er allemaal geleerd is. 

De kosten

Je betaalt ??? euro als je voor 1 juni 2021 intekent en betaalt. Daarna is het 2?? euro. De betaling moet voor 1 september 2021 binnen zijn. Daarbij is inbegrepen een warme maaltijd op vrijdagavond, twee keer ontbijt en lunch, koffie en thee en vier oefensessies op vrijdagavond, zaterdag en zondag. En heel veel lol!

Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, vindt er een selectie plaats door de organisatie.